Wat we doen

Onze Circle is een informele groep van vrouwen tot 45 jaar uit de gemeente Ede met verschillende beroepsgroepen en achtergronden. We komen elke maand bij elkaar om de agenda met elkaar door te nemen, nieuwe acties te bedenken en uit te werken. Maar ook nodigen wij regelmatig inspirerende sprekers uit of gaan op bedrijfsbezoek bij een bedrijf in Ede. Wij hebben al een kijkje mogen nemen in de Raadszaal van de Gemeente Ede en ook hebben we een bezoekje mogen brengen aan de politie, DeliXL, Advocatenkantoor Ten Veen, De Brandweer, Redrum, Escape-Ede en de Kinder-company. Allemaal geweldige ervaringen om even in ‘de keuken’ te mogen kijken.

Heeft u ook een mooi bedrijf wat u aan ons wilt laten zien? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Geschiedenis

Ladies’ Circle Nederland is opgericht op 18 april 1975.

De Circles zijn oorspronkelijk opgericht door echtgenotes van Round Table, serviceclub voor mannen tot 40 jaar. In 1936 ontstond in Engeland de eerste Ladies’ Circle. In navolging op het Engelse initiatief zijn in vele landen Circles opgericht. De verbondenheid met Round Table is gebleven maar sinds 1994 is Ladies’ Circle een onafhankelijke serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar.

De eerste Circle in Nederland is opgericht in 1974 in Epe, snel gevolgd door Wassenaar (voorheen Leiden). Onze eigen Ladies’ Circle Ede 63 is opgericht in 2008.

Langzaam groeide het aantal circles en in september 1984 werd Ladies’ Circle Nederland (LCNL) ‘full member’ van Ladies’ Circle International. In Nederland is het aantal Circles nu gegroeid tot over de 80 in aantal, verspreid over heel Nederland. Ieder jaar komen er nieuwe Circles bij.

Motto 2019/2020

Het motto van dit jaar is : Dare to be You

Nieuwsgierig?

Wil je meer informatie over Ladies’ Circle Ede of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in of stuur een email naar lc63@ladiescircle.nl

    Foto's