Overslaan en naar de inhoud gaan

Granny's Sunny Sunday - 19 februari 2017

LADIES’ CIRCLE EDE: MIDDAG VOOR OUDEREN DAVEREND SUCCES!

Op zondag 19 februari organiseerde Ladies’ Circle Ede met veel succes de Granny’s Sunny Sunday. Het vantevoren gestelde doel van 45 ouderen werd ruimschoots overtroffen met maar liefst 90 aanmeldingen. Het werd een geweldige middag.

Vanaf 12.45 uur stonden er chauffeurs klaar om de ouderen op te halen bij hun thuisadres, waarna het feest kon beginnen. Om 14.00 uur werden de gasten ontvangen met koffie en gebak en na het welkomstwoord werd afgetrapt met de grote bingo. De speciaal ingevlogen bingomaster maakte het de ouderen niet makkelijk, maar toch werden er maar liefst 23 prijzen uitgedeeld.

De hoofdprijs was een Dagje Weg, ter waarde van maar liefst 250,00 euro. Voorwaarde van deze hoofdprijs was om deze te delen. De winnaar heeft besloten om een dagje weg te gaan met alle personen die tijdens de Granny’s Sunny Sunday aanwezig waren via Koffieluitjes Indische Buurt. Dit om het gezellige gevoel nogmaals te ervaren!

Tussen de bingorondes door traden de Edese Kreten op; overigens geheel vrijwillig. Meezingend en zelfs in polonaise genoot het gezelschap van de heerlijk zingende dames! Uiteraard waren er drankjes en hapjes in overvloed. Om 17.00 uur kwam aan de middag een einde en werd er nog een laatste verzoeknummer aangevraagd: Uit volle borst zongen de Edese Kreten het nummer “Droomland” van Paul de Leeuw. Bij buitenkomst kreeg iedereen nog een mooie Begonia  en kon het nagenieten van een fantastische middag beginnen.

“We hopen dat wij de ouderen een hele gezellige middag hebben gegeven en bovenal dat we ze een onvergetelijk dagje uit hebben bezorgd in restaurant Buitenzorg ”, aldus Ladies’ Circle Ede. “Na een goede evaluatie gaan we dit zeker nog een keer organiseren, want zelden hebben we zo genoten van mensen waar je iets goeds voor probeert te doen ”.